Senaste aktieköpen

Jag har ju fått en del utdelningar i vår och sommar som jag måste sätta sprätt på. Den senaste tiden har jag därför gjort nedanstående aktieköp. Vid samma förutsättningar nästa år, vad gäller bolagens utdelningar, ökar jag årliga utdelningarna med 135 kronor. 
 
 
 
 
 
 
 

Fördelning av aktieportfölj

 
 
 
 
Ovan ses fördelningen av mina bolag i aktieportföljen. Det var länge sedan jag gjorde en sådan här sammanställning, så det har blivit några ändringar i fördelningen av portföljen. Tyvärr inte för att jag har köpt så mycket aktier utan för att en del av mina bolag har minskat i värde. Främst är det nog Hennes & Mauritz som har förändrats då aktien har gått från 10,53 % till att vara 7,52 % av portföljen. Då jämför jag med hur det såg ut i november 2017. 
 

Utländskt aktieköp

I förra veckan fyllde jag på i min utländska portfölj - jag kände att det vore roligt på grund av att det var länge sedan jag köpte något där (i och för sig har jag inte handlat så många svenska eller nordiska aktier heller). 

För mig blev det 3 stycken aktier i Johnson & Johnson. Aktierna dammas av varje gång det kommer utdelning, annars kommer jag antagligen inte röra dom på många, många år. 

PengarMoneyPengar

Välkommen till bloggen om min privatekonomi! Min väg mot höga passiva inkomster.

RSS 2.0