Nettoförmögenhet 2 juni 2012

 
Har inte varit inne på bloggen på evigheter. När jag tittade på mina utkast så ser jag att jag har sparat bilder på 
nettoförmögenhet från i juni. Synd att jag inte kommenterade den lite när jag ändå hade lagt in bilderna. Det går i alla fall konstatera att nettoförmögenheten mellan 1/5 och 2/6 gick ner med några tusen kronor. 

I slutet av den här månaden ska jag göra en ny nettoförmögenhet. Hoppas att den har ökat något från i juni, även fast jag har haft mycket kostnader i sommar. 

 
 
 
 
 

Hösten fylls med träning och...

.. sparande!
 
Jo, det är så att jag har börjat simma. Riktigt skön träning som jag rekommenderar alla att börja med. Det är knappt några skador inom sporten och härligt att vara i vattnet. Siktar in mig på att åtminstone simma två gånger i veckan. Priset på träningen då? Jo, jag har köpt badkläder för 450 kronor som jag hoppas håller i alla fall tre år. Tror det är bra kvalitet på det jag köpte. Sen köpte jag ett halvårskort som jag efter att min arbetsgivare har betalat lite för kostar mig cirka 200 kr - mycket bra förmån. 

Och sparandet för hösten då? Efter en sommar med många kronor som har försvunnit från kontot (semester, flytt, nya möbler och inredning) är jag nu redo att satsa på sparandet igen. Dock har jag fler saker kvar som jag måste köpa till lägenheten då jag gick från att enbart ha en säng till att nu ha soffa, tv, tv-bänk och så vidare. Ska bland annat köpa tavlor, men har inte så bråttom med det då jag vill hitta något som verkligen passar. 

Har i alla fall ägnat tid åt att föra över pengar till de olika sparkontona jag har. Blev en bra lön den här gången efter att jag har jobbat mycket övertid (vilket det blir för nästa lön också). 

PengarMoneyPengar

Välkommen till bloggen om min privatekonomi! Min väg mot höga passiva inkomster.

RSS 2.0