Passiv inkomst?

Fick ett meddelande på telefonsvararen ikväll gällande en skogstomt som jag tillsammans med min syster har ärvt för några år sedan. Vet inte så mycket mer än att grannen ville att det skulle fällas några träd och att vi i sådana fall ska få pengar för det här. Det värsta är att jag inte alls kan något om skog och vad man ska ta betalt för virket (sen måste ju givetvis de har betalt för arbetet också), men jag har en bekant som kan lite mer om det här och som förmodligen ska titta på det i helgen.

Ska ringa och prata med tomtgrannen och höra efter lite mer imorgon. Återkommer!

Fattigt

26 kr i plånboken och 181 kr på kontot, känns helt klart fattigt om jag bara ser det som att jag har dessa pengar och inte de andra pengarna på de andra kontona. I och för sig kommer jag inte göra något fram till löning som kommer kosta mer än de ca 200 kr som jag har kvar.
Snart löning igen. Blir en "vanlig" lön i stort sett, några hundralappar extra ser det ut att bli för lite övertidsarbete dock.

Dags att göra en budget!

CSN-betalning 2012

I den senaste nettoförmögenheten som gjordes den 31:de december uppgick CSN-lånet till 136 897 kr. För några dagar sedan fick jag meddelande om att jag ska börja betala av lånet. Minsta insättning för det första året uppgår till 6 720 kr, vilket blir 560 kr per månad.

PengarMoneyPengar

Välkommen till bloggen om min privatekonomi! Min väg mot höga passiva inkomster.

RSS 2.0